Leo Messi është futbollisti që është kurorëzuar me më së shumti Topa të Artë, gjashtë herë në karrierë dhe është në mesin e 10-tve që e kanë fituar këtë trofe së paku dy herë…

Çmimi ‘Topi i Artë’, i ndarë që nga viti 1956 nga France Football, është bërë një ndër çmimet më të kërkuara në ditët e sotme nga futbollistët.

Deri me daljen në skenë të Lionel Messit dhe Cristiano Ronaldos, askush nuk e kishte fituar më shumë se tre herë.

Por, tani ata janë futbollistët që e kanë fituar më së shumti në histori, njëri 6 herë e tjetri 5.

Në përgjithësi, gjatë historisë vetëm 10 futbollistë e kanë fituar së paku dy herë Topin e Artë, raporton Gazeta Express.

Më poshtë keni 10 futbollistët e vetëm që e kanë fituar 2 e më shumë herë Topin e Artë…

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.