20/09/2020

Shikoni ndryshimin drastik që ka pësuar ky burrë pasi u prek nga koronavirusi

Altleti 40-vjeçar që është dhe trajner fitnessi në SHBA, Ahmad Ayyad, ka pësuar një ndryshimin drastik në fizik pasi u infektua me koronavuris.

Ai qëndroi 25 ditë në koma dhe humbi shumë kilogramë. Para se të infektoheshe nga koronavirusi në 15 mars trajneri kishte një fizik mbresëlënës, por pasi doli nga spitali ai kishte humbur forcën e krahëve si dhe masa muskulore në zonën e gjoksit e këmbëve kishte rënë.

40-vjeçari është shprehur se pavarësisht se merreshe me stërvitje çdo ditë dhe nuk kishte pasur asnjë lloj sëmundje tjetër shoqëruese, ai e përjetoi shumë keq saqë as në këmbë nuk mund të çoheshe dot.

“Personeli mjekësor u kujdes shumë për mua. I kam borxh jetën. U frikësova nga sëmundja, kisha frikën e familjarëve, por e pranoj dhe frikë për veten. Unë qëndrova 25 ditë në gjendje kome dhe rrezikova jo pak që të humbisja jetën. Fiziku im pësoi një ndryshim drastik. Masa trupore në pjesën e gjoksit dhe këmbëve e humbën forcën. Falë zotit tashmë jam mirë dhe kam lënë pas krahëve atë sëmundje të tmerrshme”, u shpreh ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *