Deputeti i LDK-së, Kujtim Shala, në seancën që është duke u zhvilluar ka deklaruar se të majtët, si Vetëvendosje, dijetarët evropianë i njohin si anëtarë të klubit të budallenjve.

“Nëse ju kërkoni shpjegime të fushës së dijës dhe të së majtës ekstreme, anarkiste, si ju, dijetarët evropianë i njohin si anëtarë të klubit të budallenjve”, ka thënë Shala.

Ai këto komente i bëri gjersa replikonte me deputetin e Vetëvendosjes, Hekuran Muratin.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.