15 raste të reja gjatë 24 orëve të fundit, 570 në total

Posted by

Gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 15 raste te reja me Kovid-19. Rastet janë paraqitur si më poshtë:

Kumanove 8
Shkup 4
Tetove 1
Struge 1
Shtip 1

Me 15 rastet e reja numri përgjithshëm i të infektuarve shkon në 570. Ndërsa janë regjistruar edhe 2 viktima, 1 në Tetove dhe 1 në Koçan. Numri i përgjithshme i viktmave shkon në 20.

Nga këto te dhëna nuk janë përfshirë testet e qendrave private për testim sepse spitalet nuk kane punuar.

Leave a Reply