7 fustanet që do shihni më shumë në 2020-ën!

Posted by

Kryefjala e fustaneve të 2020-ës është: “Joshëse”!  Disa prej trendeve të së shkuarës rikthehen sërish këtë pranverë, por çfarë themi me siguri është se asnjëri nga ata që do të shihni më poshtë, s’duhet  t’i mungojë garderobës suaj.

Çfarë kanë të përbashkët trendet më të famshme të fustaneve që do të shihni këtë sezon? Mund t’i vishni në pranverë, vjeshtë dhe dimër!

1.Fustanet e lëkurës!

7 fustanet që do shihni më shumë në 2020-ën!

2. Fustanet e bardhë prej pambuku

7 fustanet që do shihni më shumë në 2020-ën!

Të freskët dhe shumë të rehatshëm!

7 fustanet që do shihni më shumë në 2020-ën!

3. Fustanet shumëngjyrëshe me pika!

Këtë vit harrojeni fustanin e bardhë me pika të zeza dhe zgjidhni ngjyrat!

7 fustanet që do shihni më shumë në 2020-ën!

4.”Little Black Dress”

7 fustanet që do shihni më shumë në 2020-ën!

Çfarë do të qëndrojë përgjithmonë është fustani i zi i shkurtër. Shpëtimi i çdo rasti emergjent!

7 fustanet që do shihni më shumë në 2020-ën!

5. Fustanet e mëndafshta

7 fustanet që do shihni më shumë në 2020-ën!

Fustanet që “derdhen” në trup kanë kohë që janë rikthyer në modë dhe nga ç’duket do të qëndrojnë gjatë. 2020-ta rikthen trendin e fustaneve të ’90-ës. Sensualë, minimalistë dhe shumë elegantë.

7 fustanet që do shihni më shumë në 2020-ën!

6. Printi i viteve ’70-të.

7 fustanet që do shihni më shumë në 2020-ën!

Moda e viteve ’70-të ende ndikon tek mënyra se si vishemi. Wshtë koha për të rikthyer printet e vjetra, kështu që kontrolloni njëherë nëpër dollapet e mamit.

7 fustanet që do shihni më shumë në 2020-ën!

7.Fustanet ngjyrë neon

Që tani deri në shtator, do të shihni shumë, shumë fustane në ngjyra të forta.

7 fustanet që do shihni më shumë në 2020-ën!

/Revista Anabel/

Leave a Reply