Para pak minutash në lagjen Matiqan të Prishtinës, saktësisht në rrugën “Isa Kastrati”, ka ndodhur një aksident në mes të një biciklisti dhe një veture.

Në vendin e ngjarjes ka dalë ndihma e shpejtë, derisa sipas dëshmitarëve biciklisti është jashtë rrezikut, meqë vetura s’ka qenë duke lëvizur shumë shpejtë

 

By admin

Leave a Reply