Shumë shkrime kanë vërshuar rrjetet shoqërore dhe mediat, bashkë me thashethemet, se si disa kompozime apo vaksina janë ilaç kundër coronavirusit

Nga përzierjet e bimëve deri te xhenxhefili dhe bashkimet e sofistikuara të përftuara kimike, është theksuar se më së miri do të shërojnë simptomat, të cilat vijnë bashkë me infeksionin.

Organizata Botërore e Shëndetësisë i hedh poshtë të gjitha këto dhe thekson se ende nuk është zbuluar ilaçi i sigurt, mirëpo rekomandon të vazhdoni të konsumoni çaj, mjaltë dhe limon në shtëpinë tuaj gjatë kësaj pandemie.

Xhenxhefili është posaçërisht i popullarizuar për shkak të cilësive të veta antipiretike.

Janë të mira edhe përzierjet e tjera të çajeve bimore.

By admin

Leave a Reply