CDC rekomandon ndarjen e të posalindurve nga nënat për të ndaluar përhapjen e koronavirusit

Posted by

Udhëzimet e reja të CDC rekomandojnë ndarjen e nënave të reja, “të cilat kanë koronavirusin”, nga të porsalindurit e tyre.

Kjo do të thotë se ata mund të ndahen deri në dy javë shkruan StraitsTimes.

Qëllimi është të mbahen të porsalindurit sigurt nga kontraktimi i sëmundjes së frymëmarrjes.

CDC thotë se nënat duhet të përfshihen në vendim së bashku me punonjësit e shëndetit dhe duhet të diskutojnë mbi rreziqet dhe përfitimet e një ndarjeje të tillë.

Disa nëna të cilat janë në pritje për të lindur foshnjet e tyre janë të shqetësuar se ndërprerja e lidhjes nënë-fëmijë do të ketë pasoja negative për fëmijën.

Spitali Johns Hopkins dhe Spitali i Përgjithshëm i Masaçusets janë midis këtyre rregullave që nënat mund të pajtohen për ti ndjekur ato udhëzime.

Por gjithashtu, vlen të ceket që sipas spitalit Johns Hopkins, nëna ka fjalën e fundit në lidhje me vendimet. /Gazeta Shneta/

Leave a Reply