Çfarë duhet të vishni në takimin e parë virtual?

Posted by

Rrjetet sociale dhe aplikacionet e thirrjeve video po na mbajnë kontakte me miqtë dhe familjen, qoftë rreth e përqark, qoftë jashtë shtetit – dhe nuk është duke ndaluar që beqarët të njohin dikë të ri.

Me rritjen e takimeve virtuale, a mund të ngërthejë aspekti fizik i fazave të hershme të takimit në lidhje më të thella emocionale të zgjatura shumë pasi mbaroi pandemia? Kështu që sapo filluat të flisnit dikë të ri dhe do të flisni me video. Edhe nëse jeni duke u takuar për herë të parë në një Parti Netflix, me siguri po planifikoni të ndryshoni pak veshjen. Por çfarë të vishni? Një bluzë e këndshëme do të nidhmoj dhe ndiçimi i duhur për t’u dukur bukur.

Më poshtë gjeni disa veshje:

Leave a Reply