Deputeti i AAK’së, Gazmend Syla përmes një shkrimi në Facebook i ka dërguar një pyetje kreut të qeverisë në detyrë, Albin Kurtit, raporton Gazeta Express.

Syla, e ka pyetur publikisht kryeministrin në detyrë, Albin Kurti, për ndonjë veprim që t’i ndihmojë të arrestuarit e rastit “Kumanova” si dhe familjarët e tyre.

Ai ia ka përmendur Kurtit premtimet për këtë kategori para se të vinte në pushtet, por ka shprehur dyshime se diçka është ndërmarrë në këtë drejtim

.“Z.Kurti a mund të na informosh se çka ka bërë qeveria juaj per rastin “Kumanova”, sepse kemi nevojë të informohemi ne bashkëluftëtarët e tyre dhe sigurisht edhe familjarët. Premtime ke pas dhënë shumë para se të vije në pushtet. Na trego një veprim që e ke ndërmarr gjatë kësaj kohe tëndes në pushtet”, ka shkruar Syla.

Ish-kryeministri Ramush Haradinaj, sa ishte në Qeveri, kishte marrë vendim për ndarjen e 290 mijë eurove për familjet e të përfshirëve në rastin “Kumanova” për mbulimin e shpenzimeve të tyre.

Z.Kurti a mund të na informosh se çka ka bërë qeveria juaj per rastin "Kumanova", sepse kemi nevojë të informohemi ne…

Publicată de Gazmend Syla pe Luni, 20 aprilie 2020

By admin

Leave a Reply