Deputeti i AAK’së, Gazmend Syla i ka dërguar kërkesë avokatit të popullit në emër të familjeve të dëshmorëve dhe të veteranëve të luftës, raporton Gazeta Express.

Në kërkesën qe Syla ka dërguar te avokati i popullit, thotë se ka pasur disa reagime nga kategoritë e luftës lidhur me mos përfshirjen në pakon emërgjente fiskale të qeverisë.

Ai thotë se me mijëra veteran janë duke jetuar në kushte të rënda.

Nga avokati i popullit, Hilmi Jashari, deputeti i AAK’së ka kërkuar që të mos lejohet diskriminimi i kësaj kategorie./Express/

Të nderuar, kjo është letra që kam dërguar sot për Avokatin e Popullit, z. Hilmi Jashari.

Publicată de Gazmend Syla pe Marţi, 14 aprilie 2020

By admin

Leave a Reply