Digjet xhamia në Vërbovc të Drenicës

Posted by

Kryetari Ramiz Lladrovci dhe Komuna e Drenasit, dënojnë aktin e djegies së xhamisë në fshatin Vërboc.

Dëmtimi më qëllim, i një objekti të kultit fetar ndër me të vjetrat në Drenicë në këtë kohë pandemie globale dhe afër muajit të shenjtë të Ramazanit, janë veprime dashakeqe e kriminale që dëmtojnë rëndë tolerancën fetare që ka Drenasi.

“Ftojmë organet e rendit të sigurisë publike, të marrin masat e duhura për zbardhjen sa me të shpejtë të këtij rasti”, thuhet ne reagim.

Leave a Reply