,

Dollakët më të mirë ngjeshës për të ngushëlluar kofshët e lënduara

Posted by

Dollakët e kompresionit dhe çorapët janë në të vërtetë një nga armët sekrete që përdorin profesionistët për t’i ndihmuar ata të merren me kyçin e këmbëve të enjtur ose ngërç.

Disa dollakë me ngjeshje do t’ju japin një shtrydhje të gjithanshme, ndërsa të tjerët thjesht përqendrohen në pjesë të caktuara të trupit.

Është e rëndësishme të lexoni përshkrimin e produktit të palës që ju intereson të shihni nëse ajo synon zonën ku dëshironi të përqendroheni apo jo, transmeton Telegrafi:

Më poshtë gjeni disa prej tyre:

      

Përcjell  Telegraf.

Leave a Reply