George dhe Charlotte dërgojnë video nga izolimi mbretëreshës Elizabeth; Kate tregon përmbajtjen e tyre

Posted by

Është zbuluar se Princi Xhorxh, gjashtë vjeç dhe Princesha Charlotte, katër vjeç, i dërgojnë nga izolimi-video stërgjyshes së tyre, Mbretëreshës Elizabeth II.

Princi dhe princesha së bashku me vëllain  e tyre të vogël janë duke banuar në pronën e familjes së tyre Anmar Hall në Norfolk. Një burim I  brendshëm i tha The Sun, se ‘Kate Middleton sigurohet që Princi Xhorxh, Princesha Charlotte dhe Princi Louis të flasin me Mbretëreshën, e njohur si “Gan Gan”(emër të cilin e thërrasin fëmijët) dhe Princit Philip sa më shpesh që të jetë e mundur.

“Dy të moshuarit flasin në telefon ose dërgojnë video në Windsor.”

Leave a Reply