Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka thënë se në tre ditët e fundit në këtë komunë nuk ka asnjë rast të ri të konfirmuar me Koronavirus.

“Faleminderit përfaqësuesve të Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, FSK’së dhe AME, për vlerësimin e lartë për Gjilanin, për ngritjen e nivelit të emergjencave kundër virusit #COVID19”.

“Gjilani në tri ditët e fundit nuk e ka asnjë rast të shënuar me virusin Korona dhe jam i lumtur që masat që i kemi ndërmarrë, e dhanë efektin”, ka thënë Haziri, transmeton Klan Kosova.

Faleminderit përfaqësuesve të Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe Administraës Publike, FSK’së dhe AME, për vlerësimin…

Publicată de Lutfi Haziri pe Joi, 16 aprilie 2020

By admin

Leave a Reply