IKSHP-ja njofton për 51 të infektuar në Kosovë, pas 5 minutash e fshinë njoftimin!

Posted by

Në Kosovë sot sipas një njoftimi të IKShP-së, janë regjistruar të dielën edhe 51 raste të reja me koronavirus.

Por menjëherëpas 5 minutash të njejtit e fshien këtë njoftim nga faqja zyrtare e IKSHP-së.

Ky është njoftimi i fshirë nga IKSHP-së pa ndërhyrje:

IKSHP-ja njofton se rastet pozitive janë raste kontakti, trembëdhjetë (13) raste me vendbanim në Zubin Potok, dymbëdhjetë (12) raste nga komuna e Ferizajit (sipas vendbanimit: Ferizaj shtatë (7) raste, Vojnovc tre (3) raste dhe Kosinë dy (2) raste), dhjetë (10) raste nga komuna e Vitisë (sipas venbanimit:Viti gjashtë (6) raste dhe Skifteraj katër (4) raste), gjashtë (6) raste nga Mitrovica e Veriut, katër (4) raste nga Zveçani, dy (2) raste nga komuna e Leposaviqit (sipas vendbanimit: Leshak dy (2) raste, dy (2) raste nga komuna e Prishtinës dhe me nga një (1) rast vendbanimet: Prizren dhe Pejë.

Leave a Reply