Shtetasit e Maqedonisë së Veriut që vinë në vendklaimet kufitare pas 13 prillit dhe ka qenë në vendet me rrezik të lartë na coronavirus do të dërgohet në izolim të rreptë (karantinë) së paku 21 ditë pas arritjes në Maqedoni.

“Në mbledhjen e sotme qeveritare, u mor vendim për ndryshime dhe plotësime të Vendimin për zbatimin e karatinës të detyryeshme për shtetasit e Maqedonisë së Veriut të kthyer nga vendet tjera me fluturime humanitare”, shprehen nga shërbimi qeveritar, njofton Telegrafi Maqedoni.

Sipas tyre, ky vendim vlen edhe për shtetasit e Maqedonisë që janë kthyer me konvoi nëpërmjet rrugës.

By admin

Leave a Reply