Komuna e Çairit do të asistojë qytetarët në bartjen e barnave gjatë orës policore

Posted by

Komuna e Çairit pwr tw lehtwsuar jeteswn e qytetarwve nw kohw tw pandemisw Covid-19 dhe orws policore  tw vendosur nga autoritetet ka vendosur qw tw angazhojw dy persona tw cilwt do tw kenw leje qarkullimi dhe gjatw fundjavws do tw asistojnw nw plotwsimin e nevojave tw qytetarwve pwr medikamende shwndetwsore, raporton Atdheulajm.

“Bartja e barnave nga barnatoret do të jetë prej orës 10:00 deri në ora 20:00”, shprehen nga Komuna e Çairit, njofton Telegrafi Maqedoni.

Nga komuna thonw se qytetarët që duan të blejnë barna mund të bëjnë porosinë duke u lajmëruar në numrat 072 521 165 dhe 078 391 890.

“Dy punëtorë të angazhuar me leje qarkullimi do të dërgojnë barnat deri në shtëpitë e tyre”, shprehen nga Komuna e Çairit.

Leave a Reply