KUMANOVARËT, ALI SHPORRU NGA KUMANOVA (FOTO)

Posted by

Shporu nga Kumanova, 700 mijë nana, mbaje Naser se shkum. Këto janë vetëm disa nga fjalët që janë shkruar mbi fotografi të Ali Ahmetit, të cilët janë shpërndarë në qytetin e Kumanovës, njofton Neës33.tv

Nëpërmes këtyre fotografive, qytetarët e Kumanovës i kanë dërguar “selam”, kreut të Integristëve se ai nuk është i mirëpritur në Kumanovë.

Disa nga fjalët që janë shkruar janë fjalë të cilët i ka thënë vet kreu i BDI-së, Ali Ahmeti e të cilët në veshin e qytetarëve kanë arritur duke dëgjuar përgjimet të cilët u publikuan nga El Cheka dhe LSDM-ja.

Leave a Reply