Ky është kosovari që sot i dhuroi 20 mijë euro në fondin e Qeverisë së Kosovës

Posted by

Edhe pse fondi i Qeverisë së Kosovës është lansuar dy ditë më parë dhe ende nuk dihet sa është arritur shuma e përgjithshme deri më tash.

Interes për të ndihmuar Republikën e Kosovës në luftën kundër Covid-19, kanë shprehur shumë gurbetçarë.

Së fundi, në facebook është publikuar shumë që një mërgimtarë ka dhuruar sot.

Bëhet fjalë për 20 mijë euro. Këto para janë dhuruar nga Getoar Berisha, i cili jeton në Zvicër. /Ballkan/

Leave a Reply