,

Lajmi i fundit: Pas kërkesës së Qeverisë, lexohet Kurani në Itali (VIDEO)

Posted by

Me kërkesë të qeverisë Italiane sot është lexuar pjesë nga Kur’ani famëlartë në qendër të njërit nga qytetet e Italisë.

Kjo shkaku i Koronavirusit dhe shenjë respektimi të fesë Islame në këto kohë të vështira por edhe si lutje për largim sa më të shpejtë të kësaj situate.

VIDEO:

Leave a Reply