Nëse po mendoni të largoni qimet me laser vetë gjatë izolimit si një nga mënyrat për të ngritur humorin tuaj, duhet të keni kujdes.

Nuk do të jetë plotësisht process pa dhimbje por, do t’ja vlejë, transmeton Telegrafi.

Më poshtë gjeni disa informacione rreth këtij depilimi:

Çfarë është largimi i qimeve me laser?

Heqja e qimeve me laser është një proces ku drita (si rrezet laser) drejtohet mbi lëkurën tuaj në pulsione të vogla, duke synuar dhe nxehur gjëndrën e qimeve për të shkatërruar një pjesë të tij me secilin trajtim. Krahasuar me trajtimet në qendra estetike (të cilat, megjithëse të kushtueshme, bëhen nga dermatolog të certifikuar nga bordi ose profesionistë të trajnuar që dinë saktësisht se çfarë po bëjnë), pajisjet në shtëpi kanë një prodhim shumë më të ulët të energjisë që i bën ata më të sigurt për ju që të përdorni vetë.

A është i sigurt largimi i qimeve me laser në shtëpi?

Pajisjet në shtëpi kanë tendencë të jenë përgjithësisht të sigurta, megjithëse ekziston një potencial i vërtetë për efekte të kundërta, siç është dhëmbja. Nëse jeni duke përdorur një pajisje në shtëpi, mos e përdorni në zona të ndjeshme – si fytyrën, qafën, gjoksin, apo bikini dhe filloni me provë në një zonë më të vogël, duke pritur tre deri në katër javë për të sigurohuni që të mos ketë komplikime.

Këtu gjeni disa mjete që mund t’i përdorni:

    

By admin

Leave a Reply