Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski në rrjetin social ‘Facebook’ shkroi se “në këto momente krize, në vend se të mendojnë se si të shpëtojnë jetë, mendojnë për lajme të rreme”.

“E vërteta fiton. Edhe një herë falënderime për kryeministrin e Sllovenisë dhe mikun e Maqedonisë, Janez Jansha”, shkroi Mickoski,

Sa i përket pandemisë, Mickoski thotë se “pas pandemisë do të shihet se kush ka gënjyer dhe kush ka vjedhur”.

“Të përqendrohemi tani te më e rëndësishmja për qytetarët, shëndeti dhe shpëtimi nga varfëria”, tha mes tjerash Mickoski.

Во овие тешки моменти на голема криза, наместо да имаат на мисла како да спасат животи, тие смислуваат лажни вести. Но,…

Publicată de Hristijan Mickoski pe Duminică, 5 aprilie 2020

By admin

Leave a Reply