Ish-deputeti Milaim Zeka i ka reaguar Gani Gecit të LDK’së që tha sot se Vetëvendosje dhe PDK’ja janë parti që rrjedhin nga LPK’ja raporton Gazeta Express.

Zeka ka shkruar në Facebook se LDK është e regjistruar si parti në Beograd, e se ka rrjedhur direkt nga Lidhje e Komunistëve të Jugosllavisë.

“LDK është pjelle direkte e Lidhjes te Komunisteve te Jugosllavisë. E regjistrume midis Beogradit. Prej te parit, e deri tek i mrami themelues te LDK se, kane qene komunist te shokut Tito. Nëse atyre nuk ju vjen marre për ketë orientim, pse me ju ardhe marre djemve dhe vajza e te LPK-se qe kane qene te orientuat kah shoku Enver”, ka shkruar Zeka në Facebook.

By admin

Leave a Reply