Milaim Zeka: VV po e përçan KEK-un

Posted by

Milaim Zeka thotë se shtetin po e kapin ‘kapësit e ri’.

Ai shkruan se KEK-u sot është i menaxhuar shumë mirë përkundër që drejtori Njazi Thaci, po kritikohet. Ndërkohë Zeka thotë se në KEK punojnë edhe vëllai i Albin Kurtit dhe burri i Fitore Dalipit.

Shkrimi i plotë:

Lexoni pak fakte qysh po e kapin shtetin keta kapesit e ri

Ne KEK ka qene fate i mire qe kurr nuk ka pase politizime. Keta po e politizojne.

Madje edhe nuk kane dale kurr ne media me akuzu njeri -tjetrin per politike pavaresisht se ka te te gjitha partive.

Per kete arsye ka pas suksese kjo ndermarrje publike e nuk eshte ne falimentum sikur gjitha te tjerat. Per 3 vite rreth afer 60 milione eiro profit. Taksapaguesi me i madh i shtetit. Mbi 4000 familje jetojne nga te ardhurat e punetoreve te KEK-ut.

Keto jane rezultate, a e dini pse, sepse nuk jane marr me politike por me pune.

Qe ju tregoj kush eshte aty.
Nese po permendet vetem kusherini i Thacit, Njazia, qe eshte kusheri i larget i presidentit edhe eshte zgjedhe me konkurs dhe intervistu nga britanezet dhe ambasadori e ka permend dhe vleresu e po ashtu ka qene i hapur procesi i intervistimit dhe e ka monitoru BIRN-i.

Ne KEK- punon qe disa vite edhe vellau i Albin Kurtit, Taulant Kurti, punon ne drejtori ketu ne toskan.

Avdyllah Lala i partise se Kurtit, qe tani e kane qu ne bord te INFRAKOSIT punon ne KEK-.

Shoku i deputetit Mefail Bajqinovci, Enver Hoxha qe del ne foto me ta cdo jave i akuzuar punon ne KEK. Madje hin kerkone ne Google eshte i akuzun per disa vepra madje edhe aktualisht ka aktakuze te ngritur i dyshuar per nje vjedhje me maica vlera dikush 70 mije euro.

Burri i I deputetes Firore Pacolli, Ilir Dalipi punon ne KEK eshte menaxher. A e keni degnu najhere qe jane permend ose ju eshte bere e padrejte. Kurr ne jete. Prandaj eshte dashte me rujte e mos me politizu e shkaktu perqarje ne kete ndermarrje por me vleresu e me ja dhane meritat se eshte e vetmja, e vetmja ne Kosove qe ka tregu rezultate.

Leave a Reply