Ngjela: Osmani dhe Kurti i lanë pa karrierë, Thaçin e Mustafën, mocioni dhe kriza e krijuar në favor të Serbisë

Posted by

Njohësi i rrethanave politike,  Spartak Ngjela ka shkruar se kriza politike e krijuar në Kosovë është artificiale. Sipas tij, çdo krizë artificiale e krijuar në politikë ka bumerangun për ata që kanë  krijuar, raporton Atdheulajm.

“Çdo krizë e krijuar artificialisht në politikë, shpesh ka qenë bumerang për ata që e kanë krijuar. Thaçi dhe Mustafa duken të djegur nga çifti Kurti – Osmani. Është shkollë politika, nuk është kaçakëri malesh. Ku mund të ketë në Kosovë hapësirë politike për Thaçin dhe Mustafën, kur gjithkush sot në Kosovë e din se kriza që ata shkaktuan me mocionin është në favor të Serbisë”, ka shkruar Ngjela.

Ngjela ka folur edhe për pretendimet se Kurti është antiamerikan si dhe për rolin e Grenell në dialogun Kosovë-Serbi.

Leave a Reply