Osmani: Arriti edhe pjesa e fundit e donacionit nga Kina

Posted by

Zv. kryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmanin informoi se ka arritur edhe pjesa e dytë e donacionit me teste mjekësore nga Kina.

“Arriti edhe pjesa e fundit e donacionit nga Kina në teste dhe pajisje mbrojtëse personale”, shkruan Osmani në Facebook.

Ai tha se ka realizuar edhe një bisedë të përbashkët online me ambasadorin kineze!.

Leave a Reply