Një person nga Vitia ka raportuar në polici se dikush ka dëmtuar varrezat

Rasti ka ndodhur më 14 prill ndërsa është lajmëruar në polici të shtunën e 18 prillit, njoftin policia në raportin 24 orësh.

Me datën 18.04.2020 ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se personi/a të panjohur nga disa varreza kishin hequr disa  shenja të drurit me mbishkrim të emrave të personave të vdekur”, theksohet në raport.

Po ashtu bëhet e ditur se në konsultim me prokurorin është iniciuar lënda e rastit dhe vazhdon të hetohet.

By admin

Leave a Reply