Pije natyrale nga vetëm dy përbërës: Pastron veshkat dhe shikoni si dalin jashtë gurëzit

Posted by

Veshkat i mundësojnë trupit tonë eliminimin e helmeve dhe na eliminojnë ndotjet nga qarkullimi i gjakut

Fatkeqësisht ato funksione vitale mund të jenë të dëmtuara nga shkaqe të ndryshme, transmeton Telegrafi.

Gurëzit e veshkave janë një ndër sëmundjet e veshkave të cilat janë shumë të shpeshta dhe i sulmojnë miliona njerëz në gjithë botën.

Gurëzit në veshka formojnë substanca të caktuara në urinën e një personi që bëhen shumë të përqendruara. Kjo rezulton në mineralet dhe në substancat e tjera në urinën e tyre duke u kristalizuar mbi sipërfaqet e brendshme të veshkave.

Nëse keni probleme të tilla, kjo recetë do të mundë t’ju ndihmojë.

Përbërësit:

– një grusht majdanoz apo fletë koriandre;
– ujë.

Përgatitja:

Pritni majdanozin dhe koriandrën në pjesë të vogla dhe qitni në një tenxhere.

Qitni ujë të pastër dhe zieni 10 minuta.

Lini të ftohet, pastroni ujin dhe qiteni në një shishe të pastër.

Mbajeni në frigorifer që të ftohet.

Përdorimi:

Pini një gotë në ditë dhe shpejt do të vëreni dallimin. E gjithë kripa dhe helmet e tjera do të dalin nga veshkat tuaja nëpërmjet urinës. /Telegrafi/

Leave a Reply