“Rosa dhe dhia e egër”: Ronaldo stërvit me të dashurën

Posted by

Cristiano Ronaldo dhe Georgina Rodriguez po stërvitin së bashku gjatë mbylljes së detyruar në shtëpi, për shkak të pandemisë koronavirus.

Georgina e ka xhiruar veten dhe sulmuesin e Juventusit dhe Portugalisë duke vrapuar në rrugë pranë shtëpisë së tyre në Madeira, transmeton Gazeta Express.

Dyshja vrapo me runde në një rrugë paksa të pjerrët. Natyrisht vrapi i Ronaldos ishte shumë më i shpejtë se i të dashurës së tij.

“Rosa dhe dhia e egër”, thotë Georgina me shkak në video.

https://twitter.com/kinggassama

Leave a Reply