Samsung përditëson kameren e Galaxy S20

Posted by

Samsung së fundmi lëshoi një përditësim të ri të softuerit për gamën e saj të telefonave, përkatësisht modelin e fundit premium Galaxy S20 që sollën disa përmirësime të kamerës në pajisjen e saj kryesore të momentit.

Përditësimi u lëshua në Hong Kong në fillim dhe më pas vazhdoi në Korenë e Jugut dhe tani duket sikur po rrokulliset ndërkombëtarisht.

Përditësimi i softuerit është në dispozicion për Galaxy S20, Galaxy S20 + dhe Galaxy S20 Ultra dhe vjen me numrin e ndërtuar G98xFXXU1ATCT.

Bashkë me një sërë përmirësimesh për kamerën, përditësimi gjithashtu vjen me përmirësime të sigurisë së Google për sistemin operativ Android gjatë muajit prill.

Nëse e posedoni një Galaxy S20, ju mund ta instaloni përditësimin në pajisjen tuaj duke shkuar te Settings/Software Update.

Leave a Reply