Deputeti i LDK’së, Driton Selmanaj ka kritikuar Qeverinë e Kosovës duke thënë se duhet që t’i ndihmojnë komunës së Malishevës, raporton Gazeta Express.

Selmanaj ka shkruar në Facebook se Malisheva nuk është pronë e asnjë subjekti politik e aq më pak e ndonjë individi apo politikani.

“Ajo është e qytetarëve të saj, është e Kosovës sonë në tërësi”, ka shkruar në Facebook deputeti i LDK’së.

Ai ka thënë se  institucionet me kapacitetin e tyre të plotë duhet të vihen në shërbim që ta ndihmojnë Malishevën për ta përballuar këtë situatë kaq të rëndë.

“Zërat me diskurs primitiv dhe provincial duhet izolohen”, tha Selmanaj.

Malisheva nuk është pronë e asnjë subjekti politik e aq më pak e ndonjë individi apo politikani. Ajo është e qytetarëve…

Publicată de Driton Selmanaj pe Marţi, 7 aprilie 2020

By admin

Leave a Reply