Shoqërohet në polici kryeredaktori i Gazetës Lajm

Posted by

Polcia ka penguar kryeredaktorin e Gazetës Lajm, Isen Saliu në kryerjen e punës në lagjen Shkup Veri.

Edhe pse posedon leje të rregullt nga Ministria për Shoqeri Informatike.

Ai është dërguar në stacionin policor ne Butel.

Nga Gazeta Lajm, apelojnë që Shoqata e Gazetarve të Maqedonisë, që të reagojë dhe mos të lejojë maltretimin e kryeredaktorit të Gazetës Lajm.

 

Leave a Reply