Kryetari i Komunës së Gostivarit z. Arben Taravari gjatë ditës së sotme i’u është falemnderuar publikisht bizneseve dhe OJQ-ve të qytetit për kontributin e dhënë përgjatë gjendjes së jashtëzakonshme. Në postimin e tij në rrjetin social fejsbuk përmenden kompani dhe ojq të shumta të cilat kanë shpërndarë pako ushqimore e pako higjienike,  njëherit edhe mjete teknologjike për nxënësit dhe studentët e qytetit të cilët e kanë të pamundur të ndjekin mësimin online. Më poshtë ju sjellim edhe postimin e të parit të Gostivarit

Donatorët nga Gostivari për familjet sociale:Донатори од Гостивар, за социјални семејства: 1. Këmbimorja Alpina….

Publicată de Arben Taravari pe Vineri, 10 aprilie 2020

 

By admin

Leave a Reply