Lëvizja Vetëvendosje është distancuar nga lajmet se aktivistët e kësaj partie i kanë ofenduar një ish-ushtar të UÇK-së dhe një grua të dhunuar në luftë.

Zëdhënësi Arlind Manxhuka, tha se asnjëri nga dy komentusit në rrjetet sociale nuk ishin pjesë e kësaj partie.

 

Njoftimi i plotë:

 

Dikur kur ka qenë vështirë të bëhesh lajm, madje edhe sot kur nuk përputhesh me axhendën mediatike. Por, ditëve të…

Publicată de Arlind Manxhuka pe Luni, 20 aprilie 2020

By admin

Leave a Reply