Zbulimet që menduan për komoditetin e grave dhe fituan një milion falënderime

Posted by

Inteligjenca artificiale, robotët në shtëpi dhe telefonat inteligjentë u krijuan për të bërë më të lehtë jetën tonë.

Sidoqoftë, ka gjëra të një shkalle më të vogël, por jo më pak të kërkuara dhe të domosdoshme në jetën e përditshme të femrës, transmeton Telegrafi. Kështu që kur dizajnerët zgjidhin një problem të caktuar të bukurisë ose rehatisë së vajzave, gratë janë të gatshme ta falënderojnë atë shpikës përgjithmonë.

Një mburojë e fytyrës që lejon që operacionet e bëra së fundmi apo kozmetika e fytyrës të mbrohet plotësisht nga uji ose sapuni

Një jastëk që parandalon rrudhat e fytyrës

Në vend që të shtyjnë fëmijën e tyre, kjo i lejon prindërit të lëkunden me ta

Jastëk për të fjetur të qeta gjatë shtatëzanisë

Mbajtësi i foshnjës, tualeti japonez

Leave a Reply