‘Kete vit , do t’i çojme prapa akrepat e ores , te dieIen e fundit te tetorit pikerisht ne 31 tetor, dhe nga ‘ky moment , ditet do te jene me te sh’kurta.

Por a do te jete ‘kjo hera e fundit qe do ta bejme ‘kete? A do te ndaIet ‘ky rituaI dhe ora te mbetet e njejte ne vijimesi? Vendet e ndryshme te BE-se, do te duhet te vend0sin se çfare do te bejne.

By admin