Interesante/ Shikoni reagimin e xhematit, pasi u ndërron jetë imami (VIDEO)

Posted by

Një ndodhi shumë interesante në një xhami në vendet arabe, Imami i xhamisë duke falur namazin në xhami papritmas merr një su’lm dhe për disa sekonda ai ndërron jetë.

Por sipas fesë islame nuk është e lejuar që të prishet namazi pamarparasysh se çka ndodhë përreth, më pas reagon një xhemat në mënyrë briliante merr përsipër rolin e Imamit pa e prishur Namazin dhe pa bërë panikë.

Për më tepër ndiqeni VIDEON