“Asnjë nga familja ime nuk erdhi në dasmën time sepse u martova me dashurinë e motrës sime”

Posted by

Martesa me personin që besoni se është dashuria e jetës suaj duhet të jetë një rast i gëzuar, por nëse është dikush afër jush i cili gjithashtu ka ndjenja për burrin tuaj të ardhshëm?
Imagjinoni se ai person është motra juaj!

Gruaja thotë se motra e saj ishte dashuruar me burrin e saj(tashmë) në shkollë dhe është e inatosur me motrën e saj që është me të tani.

“Ajo ishte e dashuruar me të që nga dita e parë. Ai ishte gjithçka për të cilën ajo foli. Ata u bënë pjesë e një grupi shumë të ngushtë miqsh dhe po atë vit ajo e ftoi atë dhe miqtë e saj të kalonin një ditë me familjen time.”

Në të njëjtën natë ai dhe motra e vajzës u lidhën edhe pse gruaja u ndje keq pasi e dinte se motra e saj ishte dashuruar me djalin.
Me kalimin e viteve të dy takoheshin herë pas here por nuk e avancuan lidhjen e tyre.
“Motra ime më në fund vazhdoi përpara,ajo u takua me burrin e saj dhe u martua verën e kaluar.”-tregon e reja

Gruaja u takua përsëri me djalin në dasmë, pasi motra e saj kishte ftuar të gjithë miqtë e saj të kolegjit dhe të dy përfundimisht filluan të takoheshin.
Pas një viti lidhjeje, djali i propozoi gruas dhe kur e mori vesh motra e saj, ajo nuk e mori aspak mirë.

“Motra ime është e martuar lumturisht dhe sapo lindi fëmijën e saj.
Prap, ajo më tha se më urrente dhe kurrë nuk donte të kishte të bënte me mua”-rrëfen gruaja.
Asnjë nga anëtarët e familjes së saj nuk shkuan në dasmën e saj.

Ndërsa gruaja nuk tregoi të gjithë historinë e lidhjes së saj me ish-dashurin e motrës së saj të gjithë anëtarët e familjes treguan të njëjtat ndjenja si motra e saj.

“I kam gënjyer, i kam thënë që jemi njohur në dasmën e motrës sime dhe jemi pëlqyer”, ka shkruar gruaja.
“Unë kurrë nuk u thashë atyre se si kam qenë e dashuruar me të për gati një dekadë dhe se jemi takuar të paktën një herë në vit që nga ajo Krishtlindje dhe ato kanë qenë ditët më të mira të jetës sime.”

Familjarët ishin vërtet të tronditur dhe mendonin se unë e tradhtova motrën time dhe i lëndova ndjenjat e saj sepse ai është një dashuri e vjetër dhe ne nuk dalim me dashuritë e njëra-tjetrës e aq më pak të martohemi me ta.”

Motra e saj pati madje edhe probleme me burrin e saj pasi atij nuk i pëlqente mënyra se si ajo reagoi ndaj gjithë situatës.
Si rezultat familja fajësoi gruan dhe mendoi se ajo ishte shkaku i gjithë kësaj situate.
Do na pëlqente të ndanit edhe ju me ne mendimet tuaja..

Burimi:YourTango