,

Besimtar jo vetëm për Ramazanin! Nuk e lejon feja, Sadio Mane i vetmi që nuk mban birrë në dorë te Bayern Munchen

Posted by

Besimtar jo vetëm për muajin e Ramazanit. Sadio Mane është i përkushtuar ndaj besimit të tij në çdo ditë të vitit. Te Bayern Munich kanë respektuar traditën duke pozuar një foto me kostume tradicionale dhe duke mbajtur një birrë në dorë.

Të gjithë lojtarët dhe pjesëtarë të klubit e kishin “Paulanerin” në dorë, përveç Sadio Manes që ishte i vetmi që qëndronte pa të, i mënjanuar nga pjesa tjetër dhe duke mos e humbur buzëqeshjen. /Elio Hajdari-Sport Ekspres/