Pas borës së parë në Slloveni, sonte ka rënë borë në Bosnje dhe Hercegovinë, shkruan monitor.mk. Mediat boshnjake raportojnë se bora e parë në këtë vend ka filluar të bjerë në qendrën dimërore Vllashiq. Mediat boshnjake raportojnë edhe për temperatura të ulëta në këtë pjesë të Bosnje Hercegovinës./Monitor.mk

By admin01