Çfarë ka dashur të thotë Arilena Ara me postimin e fundit?

Posted by

Prej disa kohësh është përfolur për një lidhje të mundshme mes Arilena Arës dhe menaxherit të saj Popi Kola. Ndonse asnjëherë nuk është konfirmuar.

Gjithësesi një foto e kësaj të fundit ka ngritur aludime. Arilena ka publikuar foto me menaxherin e përbri shkruan: “në këtë botë, jemi vetëm ne”.

Çfarë ka dashur të thotë? Ndonse ata janë partner të biznesit kështu që mund ta ketë edhe në këtë kuptim.