Cila ishte feja e Adem Jasharit? Bekim Jashari jep përgjigjen befasuese, mbyllet debati!

Posted by

Bekim Jashari ka kujtuar heroin Adem Jashari me një thënie, pas reagimeve të shumta që u bën për komandantin legjendarJashari ka postuar portretin e Adem Jasharin dhe një thënie krahas saj, ku thuhet se brez pas brezi lu ft uan për atdheun e të gjithë shqiptarëve.

“Ne sikurse të parët tonë brez pas brezi l uf t uam për atdheun e të gjithë shqiptarëve”, thuhet në përshkrimin krahas fundmi është hapur debat rreth bindjes fetare të komandantit Adem Jashari.

Hoxhë Osman Musliu ka deklaruar se Adem Jashari e kishte refuzuar një cigare gjatë Ramazanit në vitin 1998.
Në anën tjetër, gazetari Milaim Zeka ka thënë se ka xhirime ku shihet Adem Jashari duke pirë birra.Pas këtyre reagimeve, Ehat Miftaraj nga Instituti i Kosovës për Drejtësi ka propozuar ligj të veçantë që mbron emrin e Adem Jasharit dhe Skënderbeut.