Do të habiteni, ja sa gjuhë i flet vajza e Albin Kurtit (VIDEO)

Posted by

Në një intervistë të dhënë kohë më herët, kryeministri Kurti tregoi se vajza e tij flet gjuhën shqipe, edhe gjuhën norvegjeze si dhe së fundmi edhe anglishten.

“Vajza ime i flet të dyja. E flet edhe shqipen, njësoj sikurse bashkëmoshatarët e saj, por edhe norvegjishten. Mendoj që tash ka filluar që ta kuptojë edhe anglishten, me të cilën shumë shpesh komunikojmë unë edhe gruaja ime. Ajo ka mbaruar edhe një kurs të shqipes në Tiranë, kështu që ajo di shqipen pa krahisimisht më mirë se unë norvegjishten”, kishte thënë Kurti.

Përveç shqipes e norvegjishtes, Kurti kishte thënë se ajo kishte nisur ta mësojë edhe anglishten, meqenëse ndihej e përjashtuar në bisedat e prindërve të saj.

Ndiqeni video-intervistën KËTU: