Dy gjërat që femrat duan në shtrat, por nuk kanë guxim ti thonë

Posted by

Femrat, nga natyra e tyre, duket sikur kërkojnë më pak në shtrat, por ashtu si meshkujt, edhe ato duan që jeta seksuale të mos bëhet monotone.

Atë pjesë të ditës që keni vetëm për vete, përpiquni të jeni më shumë kreativë duke nxitur imagjinatën, por edhe duke praktikuar dëshirat e secilit.

Meshkujt janë më të hapur në drejtim të kërkesave që kanë në shtrat dhe duan që edhe partnerja e tyre kështu të veprojë. Që intimiteti të jetë edhe më argëtues, atëherë, djema, kini parasysh se partnerja juaj, ka dy kritere prioritare që i do çdo natë në krevat, por nuk i thotë asnjëherë.

Jini më agresivë

Të jeni të sigurt që një natë e zjarrtë seksuale për çdo femër përshkruhet “seks agresiv” dhe kërkesat që femrat kanë gjithmonë në lidhje me partnerët është “seks më agresiv”. Duke filluar që nga tërheqja e flokëve e për të vazhduar më tej, femrat janë gjithmonë ok për seksin agresiv. Natyrisht, këtu nuk është fjala për ta tepruar (fantazia nuk ka limit), por ndoshta një “grindje” e vogël në dhomën e gjumit mund të bëjë mrekulli për jetën seksuale.

Trajtojeni si prostitutë

Ah, fantazitë! E bukura e tyre qëndron në faktin që shumë nga ato nuk realizohen. Por ka shumë femra që nënvizojnë: “Jam lodhur duke qenë “zonja e mirë” në dhomën e gjumit.” “Jam lodhur duke bërë dashuri në mënyrë më të butë dhe më delikate të mundshme dhe thuajse njëlloj në çdo kohë.” Ashtu si shumë të tjera, kërkojnë që meshkujt mund t’i trajtojnë si prostituta, duke ndryshuar rutinën, vendin, stilet apo edhe duke i pyetur partneret e tyre për atë që u pëlqen më shumë.