Në mëngjesin e sotëm jemi informuar për një aks*ident të pabesueshëm që ka ndodhur në Shkup, gjegjësisht përgjatë rrugës së malit Vodno.

Një shofer me makinë ‘Seat Leon’ gjatë vozitjes ka dalë nga rruga, është rrotulluar disa herë dhe ka rënë në pjesën e poshtme të rrugës.

Për ato që e njohin këtë pjesë të rrugës, është e pabesueshme se si ka mundur që të ndodh kjo kështu, pra fat i madh për shoferin nga Shkupi.

Kalimtarët kishin kapur kokën kur e kishin parë se çfarë kishte ndodhur realisht.

FOTO të dërguara nga qyterarët:

 

By admin01