Një nuse që qëndron e trishtuar në një park apo në një stacion autobuzi ka shkaktuar shumë reagime në rrjete sociale dhe rrugë. Ajo qëndron e vetme duke qarë dhe të gjithë u hutuan nëse ishte e vërtetë apo jo. Por në fakt rezultoi se ishte një eksperiment social për të parë reagimin e njerëzve…

https://youmedia.fanpage.it/video/aa/W6NrxuSwWY3OlEA4

By admin01