Lopa nga Portugalia qan nga frika pasi ndjen se do ta thernin. Kjo video tregon qe edhe kafsha (Lopa) e ndjen momentin e fundit. Shikoni lotet e saj ne momentin e fundit dhe si reaguan edhe lopt e tjera. Shikoni video-pamjet qe do te shfaqen me poshte:

By admin01