Estradës së muzikës shqiptare fuqishëm i është bashkuar edhe një këngëtar i cili me stilin dhe muzikën e tij, shpejt ka zënë vend në top listat e muzikore.

Bëhet fjalë për Diorg i cili ka filluar te mirret me muzik qe disa vite, por, deri me tani i ka vetem 2 projekte profesionale, pasiqe i publikon vetem ato te duhurat.
Klipi i tij i fundit mban titullin “SIE WILL”. Ndersa producent i kangës eshte Kmaster.pint ndersa videoklipi është finalizuar nga Oborino_highpower.
Diorg eshtë duke punuar dhe shumë projekte tjera profesionale te cilat do publikohen ne Channelin e tij ne Youtube.

Instagram Diorg :
https://www.instagram.com/diorg04/

“SIE WILL”
https://www.youtube.com/watch?v=MshRjYxCsA8

By admin01