Fatimja, bëhet gruaja e parë me mbules në parlamentin e Australisë (VIDEO)

Posted by

Emigranteja Afgane, Fatime Pejman, bëhet gruaja e parë me mbulesë në parlamentin Australian. A ka Kosova mos ka ndonjë të re që se kemi ndëgjua ende, a? A i shihni vendet demokratike? Na tregoni sa u kanë paguar ata që po e luftoni fenë, ne do tu japim më shumë që të hiqni dorë? Mos keni turp tonët jemi, mund të merremi vesht! Nejse, turpi brina nuk ka! Edhe injoranca brina nuk ka!

Injoranca=dije e mbrapshtë, e gabuar dhe e dëmshme!